advert 1
advert 2
advert 3

Naključne slike

image12.jpg
Novice
Zaposlitev PDF Natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 4
SkromnoOdlično 
Prispeval Administrator   
Sreda, 23 September 2015 21:43

Zaradi povečanega obsega dela zaposlimo kuharja/-ico. Prijave pošljite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

zaposlitev

 
Kulinarika v objemu cvička PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 20 Maj 2015 20:13

Dragi prijatelji!
Razkrivamo edinstven dogodek, ki ga pripravljamo v sklopu 43. Tedna cvička. Druženje ob vrhunski kulinariki se bo začelo v petek, 22. maja 2015, ob 19. uri. Damjan Fink in Gregor Repovž - umetnika dobre kuhinje, bosta dokazala, da je cviček tudi vrhunsko vino in se na inovativen način poigrala z okusi.
Vabljeni v našo družbo!

 

Rezervacije na: mail ali 07/49 87 078

 

Kulinarika v objemu cvička

 

 
Naša prva mladinska zgodba v Kmečkem hramu PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 08 April 2015 16:39

V Kostanjevici na Krki, natančneje v Gostilni Kmečki hram, bo 24. aprila potekal prav poseben dogodek. Gre za zgodbo, ki so jo začeli snovati mladi Kostanjevičani in Kostanjevičanke nekega pomladnega večera. Komisija za uničevanje vina, kot so se takrat poimenovali, je omogočila izmenjavo idej in tkanje posebnih stikov.

Tako je nastal dogodek z naslovom Naša prva mladinska zgodba. Veseli in ponosni smo, da se bo odvil ravno pri nas v Gostilni Kmečki hram.

 

Več o dogodku (vir: uradna FB stran)

Zgodba, ki jo je napisala Komisija za uničevanje vina, je bila sicer prva, vsekakor pa ni bila zadnja. V želji po prebujanju in povezovanju naše skupnosti vam, drage sokrajanke in malo cenejši sokrajani, z zanosom in s ponosom napovedujemo naslednjo zgodbo, ki se ima zgoditi – to bo naša prva skupna Mladinska zgodba v Kmečkem hramu.

Tokrat bomo mladi nadaljevali v nagnjenju k vsemu nenavadnemu in eksotičnemu, posebno pa bomo v ljubezni do glasbe nenehno iskali melodijam in razpoloženju ustrezen izraz, kot ga je v svojih grafičnih listih Koncert v lesorezu iz 1921, Pianistka iz 1957 in Sonata iz 1960 upodobil Božidar Jakac, umetnik, ki je močno zaznamoval kulturno zgodovino našega mesteca.

V gostilni Kmečki hram bomo mladi (skupina Mladinski svet v nastajanju) pripravili kulturno-zabavni program, pri katerem bodo sodelovali tudi različni lokalni glasbeni izvajalci. Do sedaj potrjena izvajalca sta duet Beno Kovačič in Primož Pibernik (Kolaž) ter brežiški kantavtor Peter Dirnbek in moderator večera Stane Tomazin. Za konec pa nas čaka še glasbeno presenečenje!

Na dogodku bo svoje fotografije razstavila mlada kostanjeviška umetnica Maruša Lapuh z razstavo, ki ji je nadela ime: Salvador Dali VS Maruša Lapuh.

Dogodek bo v soju zvezd in žarometov potekal na letnem vrtu gostilne Kmečki hram, v primeru slabega vremena pa se bomo preselili pod streho.

Ker je del kostanjeviške gostilniške kulture, da se samo stoka in pritožuje, kako se v Kostanjevici nič ne dogaja, je tu priložnost, da nas s svojo udeležbo podprete in – če seveda želite – ponudite pomoč pri soustvarjanju naslednjih dogodkov.

K SKUPNEMU PISANJU NOVE ZGODBE VABLJENI VSI MLADI PO SRCU IN PO DUŠI!

VSTOP JE PROST!

 

Se vidimo v petek, ob 20. uri!

 
Petkovi večeri PDF Natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 26 Marec 2015 17:14

Dragi prijatelji

Ob petkovih večerih vabljeni na druženje in zaključek tedna v Gostilno Kmečki hram! Ponovno bomo oživljali tradicionalno pečeno račko - tisti, ki ste bili kdaj poleg, že veste o čem govorimo. Vse ostale pa vabimo, da se z nami poveselite ob prijetni glasbi, dobri hrani in pijači.

Se vidimo od 20. ure dalje!

 

petkovi

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 26